GENÇSİAD MARSİD oldu, yeni başkan Muzaffer Koşan

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği 2001 yılında Ömer Faruk Başaran Başkanlığında kurulmuş ve Aradan geçen 18 yılda sırasıyla Muzaffer Koşan, Cem Faydasıçok, Abdullah Böyet, A. Lokman Kılıç başkanlık görevini başarı ile sürdürdü.

Önceki akşam Gebze Ticaret Odası Konferans Salonunda 8. Olan genel kurulla, Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GENÇSİAD). Kongre üyelerinin kararı ile Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) ismini aldı.

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin son dönem başkanlığını yapan A. Lokman Kılıç, derneğimi 18 yaşına doldurdu. Kurulduğu günden beri Gebze ve bulunduğu bölge için somut projeler geliştirdi, üyelerine ciddi katma değer kattı. Göreve geldiğimiz günden bu yana çok ciddi çalışmalar yaptık, derneğimize vizyon kattık. Artık 18 yaşını doldurmuş olan derneğimizin, üye yapısı ve potansiyeli kendini aşmıştır. Marmara bölgesinde yaşayan iş yapan sanayici ve iş insanlarını kucaklayacak bir yapı ile derneğimizin adı Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği kısa adı MARSİD olmuştur. Dedi.

Başkan seçilen Muzaffer Koşan yaptığı konuşmada, Dünyanın gelişmiş ülkelerinde Sivil Toplum Örgütleri (STK)lar çök önemlidir, hatta demokrasilerde önemli güçlerden ve dengelerden biridir, yeni gelişen ülkelerde insanlar STK’lara zorla üye yapılır, STK’ların önemeni anlayanları kovsanız oralardan ayrılmaz, demek istediğim, Ticaret yapan üreten iş insanlarının olmazsa olmazı sivil toplum örgütleridir.

MARSİD olarak bizim hedefimiz, üretmek, katma değer katmak olacak, Anadolu’yu gezip görenler bilir milyonlarca m2 araziler terkedilmiş, ekilip dikilmiyor. Biz bu arazileri ekip dikmeye talip olacağız. Dedi.

Tek liste ile Muzaffer Koşan’nın girdiği kongrede oy birliği ile Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD)’in başkanı muzaffer Koşan seçilmiştir.

Koşan’ın Listesi: Yönetim Kurulu; Muzaffer Koşan , Vahit Yıldırım, Fatih Faydasıçok, Şenol Telli, Lokman Kılıç, İrfan Çoşkun, Erkan Büyükdede, Can Sönmez, Bahadir Yılmaz, Pervin Bıykoğlu, Serak Özler, Erol Üçüncü, Fehmi Okuyucu, Mustafa Eroğlu, Umut Aydoğdu, Bahri Kaya, Muhammet Koşan, Murat Ergun, Mahir Orak, Gökhan Kanca, Muhammet Demirtaş, Habip Karabacak, Başar Yaman, Hasan Hüseyin Koç, Baran Aydın, Sadile Araz Budak

Denetim Kurulu; Emin Murat Bilgin, Ercan Altınkaya, Recep Teke, Orhan Durmuş, Özcan Geçal, Muhammet Yeşilkaya.

Bakmadan Geçme