Erkek Psikolojisi kitabına Kocaeli'de büyük ilgi

Dünyaca ünlü yazar Akif Manaf, büyük merakla beklenen yeni kitabı Erkek Psikolojisi'nin Kocaeli'de hafta başında gerçekleşen imza gününde okurlarıyla buluştu. Oldukça kalabalık bir okur grubunun katıldığı imza gününe ilgi büyük oldu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Bireysel gelişimde büyük farkındalık yaratan yazarın 65. Kitabı olan Erkek Psikolojisi, erkeği bedensel ve zihinsel koşullanmaların ötesinde, objektif, tarafsız, derinlemesine analizlerle ve tüm çarpıcı gerçekliği ile anlatıyor. Okurların, yazarın geniş yankı uyandıran “Kadın Psikolojisi” kitabı sonrasında heyecanla beklediği kitabı Erkek Psikolojisi, çok konuşulacak ve çok okunacak bir kitap! AZ yayıncılıktan çıkan kitap, erkeği tüm yönleri ile anlamayı sağlayacak ve ikili ilişkilerdeki tüm çatışmaları çözecek çok önemli ipuçları içeriyor. Kaçırmayın!

Kitaplarında şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatıma sahip olan, günümüzün en sıra dışı yazarlarından Manaf, Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, Öfke, Sevgi, Nefret, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset gibi insana dair hemen her konudaki 65 kitabıyla, her kesime hitap ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN