Erdoğan'dan Kocaeli'den eski isimlere görev!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Aralık'taki 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda' Kocaeli'den eski isimlere teşkilatta görev vereceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'de kuruluştan bugüne kadar görev yapan 81 ildeki eski il başkanları ve milletvekilleriyle 12 Aralık’ta Ankara'da düzenlenecek "İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda" bir araya gelecek.

Görev verilecek isimleri tek tek açıklayacak

Alınan bilgilere göre, toplantının açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir'in yapacağı,daha sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı ve teşkilatta görev vereceği isimleri tek tek açıklayacağı belirtildi.

Görev vereceği eskilerin içinde Kocaeli'den de isimler var!

Kulislerde, Erdoğan’ın teşkilatta görev vereceği yaklaşık 60 isim arasında geçtiğimiz günlerde il başkanlığı görevlerinden alınan 8 isminde bulunduğu ifade edilirken, Erdoğan’ın bu hamlesinin aynı zamanda yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Başbakan yardımcısı Ali Babacan’a da yönelik olarak yorumlanıyor.

Erdoğan’ın Kocaeli'den de eski isimlere teşkilatta görev vereceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN