Engin Taşdemir isyan etti

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir, meclis toplantısı sırasında verdiği ulaşım ve su ücretlerinde indirim önergeleri sırasında yaşadıklarını sosyal paylaşım sitesine aktararak, hiddet dolu bir yaklaşım gördüğünü ifade etti.

Engin Taşdemir paylaşımında önergelerini sunduğu sırada kendisine karşı gösterilen tutum ve yaklaşımı ağır şekilde eleştirerek şu cümlelere yer verdi;

“Kocaeli kamuoyuna;  Bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir meclis toplantısında CHP grubu olarak öğrencilere ulaşım ile ilgili indirim ve İSU Genel kurulunda su ücretine %40 indirim talep ettik. Her iki öneride Akp li arkadaşlarca RET edildi. Bu bir tercih meselesi. Fakat anlamadığım şey şu; Kocaeli Büyükşehir meclisi bu kentin yerel parlementosudur. Su indiriminin oylanmasını talep ettiğimde Sn Tahir Büyükakın inanılmaz derecede hiddetlendi. Ardından Kartepe belediye başkanı olan kişi de oturduğu yerden şahsıma bağırıp çağırdı. Nerdeyse saldıracak duruma geldi. Toplumun isteklerine bu kadar duyarsız kalan bu kişileri Kocaeli halkının takdirine sunuyorum.  Engin Taşdemir CHP Kocaeli Büyükşehir Grup başkan vekili”.

Bakmadan Geçme