Hemşehri dernekleri Gölcük'te Davutoğlu için toplandı!

Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatlanmaları için Gölcük'te dernek ziyaretlerinde istişare toplantıları yapmaya başladı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

13 Aralık 2019 tarihinde Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatlanmalarına hız verdi. Bu kapsamda hemşehri dernekleri ile dirsek temasına geçen Gelecek Parti yetkilileri Gölcük'teki Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol ve derneğin kurucu başkanı Süleyman Aydınlık'ın yanı sıra dernek üyeleri katıldı.

Toplantıya başkanlık eden Süleyman Aydınlık, dernek toplantısının istişare havasında geçtiğini belirterek Gelecek Partisi'nin Kocaeli ve İlçe yapılanmaları hakkında arkadaşlarımızın düşüncelerini aldık, halkımızın kalbine dokunarak geliyoruz, dedi.

Öte yandan Kocaeli Vanlılar Derneği ile de istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini belirten parti üyesi ve Gölcük'ten sorumlu teşkilat sorumlusu Süleyman Aydınlık, dernek ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN