Kocaeli Büyükşehir'in billboardlarında İmamoğlu propagandası!

Necati Özkan'ın Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyası sürecini anlattığı 'Kahramanın Yolculuğu' adlı kitabı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait billboardlarda şehrin her noktasında yayınlanması tepkilere neden oldu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Ak Partililerin büyük tepki gösterdiği billboardlardaki ilanlarda Ekrem İmamoğlu'nun propagandasının yapılmasına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin nasıl izin verdiği tartışma konusu oldu.

Ayrıca Kocaeli'deki billboardlarda yayınlanan ilanın bütçesinin de nereden geldiği de merak edilen bir başka konu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, seçim dönemini ve yürütülen kampanyayı “Kahramanın Yolculuğu” adıyla kitaplaştırmıştı.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı’na aday olduğu dönemden itibaren Ekrem İmamoğlu’nun 3 seçim kampanyasının direktörlüğünü üstlenen Necati Özkan’ın kitabı “İstanbul'da bile çok az bilinen genç bir adamın, tüm Türkiye tarafından tanınarak geniş kitlelerin umudu haline gelmesi, sıfır hatayla hayata geçirilen ilham verici kampanya ve 3 ay arayla yapılan iki seçimden galip çıkmanın tüm öyküsü okuyucuyla paylaşıyor” diye tanıtılmıştı.

Ekrem İmamoğlu ise kitabın önsözünü kaleme almıştı.

İşte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait billboardlarda şehrin her noktasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu öven o kitabın bilboard görüntüsü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN