Kocaelispor antrenmanlarını artık Körfez'de yapacak

Uzun yıllar boyunca Körfez takımlarına hizmet eden Körfez İlçesi Burunga Tesisleri önümüzdeki sezon itibarıyla, Kocaelispor'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

MHP’den Körfez Belediyesi Eski Başkanı Erhan Yenilmez döneminde yapılan, Ak Parti’den belediye başkanları Yunus Pehlivan ve İsmail Baran dönemlerinde geliştirilen Burunga Tesisleri (Körfez Belediyesi Alpaslan Türkeş Tesisleri) kapılarını Kocaelispor’a açıyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz konuyla ilgili Körfez’de bir araya geldi.

Söğüt ve yönetimin yaklaşık 3 hafta önce İlimtepe Futbol Kulübü’nün şampiyonluk yemeğinde ilk teması sağladığı, ardından Söğüt’ün Kocaelispor’un Yeni Çorum maçına davet edilmesi ikili arasındaki samimiyeti arttırmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, Burunga Tesisleri için öncü rol üstlendiği öğrenildi. Konaklama için de son derece uygun olan tesiste, kulüp idari binası, toplantı salonu, fitness salonu, soyunma odaları, yemekhane, 2 çim antrenman sahasıyla 1 de normal ebatlarda çim futbol sahası bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN