İki aile birbirine girdi 6 yaralı

Körfez Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi Çimenli Sokak'ta meydana gelen olayda, bilinmeyen bir nedenle iki akraba gurubu kavga etti. Bıçak, taş ve sopaların havada uçuştuğu kavgada 2 kişi bıçakla, 4 kişide darp sonucu yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Ticari taksi ile Çimenli Sokakta’ ki H.İ. nin evine gelen ve akrabaları olan gurup, bir konu nedeniyle konuşmak için toplandılar. Bu sırada iki aile arasında kavga çıktı ve taraflar bir birlerine bıçak, taş sopa ile saldırmaya başladılar.

Kavga sırasında H.İ. ye ait evin camları kırılırken, sokakta devam eden saldırlar sonrasında M.D. ve A.D. çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandılar. Kavgada, 4 kişi de aldıkları taş ve sopa darbeleriyle yaralanırken, sokağa gelen polis geniş güvenlik önlemi aldı. Bıçakla yaralanan şahıslar Körfez Devlet ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındılar.

Kavga nedeniyle polis hastanede de geniş güvenlik önlemi alarak tarafların yeniden kavga etmelerine engel oldu. Olay sonrasında T.A. , Y.İ., O.İ., H.İ., G.İ., M.İ., V.A., E.D., M.D., A.D., ve İ. İ. hem davalı, hem de davacı olarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme