Klima patladı karı-koca hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy'de meydana gelen olayın acısı Körfez'e düştü. DSP Körfez İlçe Başkanı Gündüz Kamil Çehreli'nin amcaoğlu ve amca kızı evlerinde klima patlaması sonrasında çıkan yangının dumanından zehirlenerek öldüler.  Çehreli ailesinin engelli olan oğulları tek kurtulan oldu.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 12.00 sıralarında Çehreli ailesi oy kullanmak için evden çıkmaya hazırlanırken evde bulunan klima bir anda patladı. Patlama sonrasında alevler yükselmeye başlayınca Barbaros Behzat Çehreli (70) hızla içeri girdi ve engelli olan oğlu Bora Çehreli’yi kurtardı. Daha sonra tekrar içeri girerek eşi Ülker Çehreli’yi (68) kurtarmak isteyen Barbaros Behzat Çehreli bir daha çıkamadı. Barbarso Behzat Çehreli ve Ülker Çehreli dumandan zehirlenip hayatlarını kaybettiler. Korkun olay sonrasında iki cenaze de otopsi için morga kaldırıldı.

Yangında hayatını kaybeden Barbaros Behzat Çehreli, Diler Çelik Fabrikası’nda Satın Alma Müdürü olarak görev yapıyordu ve Deniz Albayı olarak emekli olmuştu. Gündüz Kamil Çehreli olayı duyunca hemen İstanbul’a gitti.

Bakmadan Geçme