Şener İnce'ye böyle yüklendi!

Ak Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Şener İnce ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet arasında yaşanan cami krizi sonrasında İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Şener İnce'yi sert bir dille eleştirdi!

Başkan Filiz yaptığı açıklamada:

Sn. Şener İnce'nin bugün yaptığı açıklamalar, bir kez daha, AK Parti zihniyetinin yerel yansımasının dini kullanarak insanları birbirine düşman etmeye yönelik kışkırtıcı açıklamalardır.

Yıllardır ardiye olarak kullanılan, sandık kurularak köy halkının oy kullandığı ve son zamanlarda sera işçilerinin konakladığı bir mekanı camiye başörtüsüz ve ayakkabıyla girdiler diyerek insanları birbirine düşürmeye çalışması, bu zihniyetin ne kadar acz içinde olduklarını göstermiştir.

Herşeyi bu kadar yozlaştırmak zorunda değilsiniz. Sizin bu fesat dolu yaklaşımlarınızdan dolayı insanlarımız güzel dinimizden soğuyor. Dinimizi insanları birbirine kırdırmak için siyaset malzemesi olarak kullanarak büyük günaha giriyorsunuz.

Yoksulluktan intiharlar, kadın cinayetleri, çocuk tecavüzleri olurken sesiniz çıkmıyor! Başörtülü bacıma dil uzatılıyor diye ortalığı ayağa kaldırırken, çocuklarımızın donuna el uzatılırken sesiniz çıkmıyor!

Yeter artık! Dinimizi, camilerimizi, inançlarımızı rahat bırakın...

Bakmadan Geçme