Kaya Nevzat Doğan'ın ikameti nerede?

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Selam TV sahibi ve Genel müdürü Abdullah Kaya sosyal medya hesabından şok bir paylaşımda bulundu. Kaya paylaşımda İzmit eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın ikametinin Ankara'da olduğu bir belgeyi paylaştı.

Selam TV sahibi ve genel müdürü Abdullah Kaya sosyal medya hesabından şok bir iddia ortaya attı. İzmit eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan Abdullah Kaya’ya dava açmıştı. Tebligatın bir örneği Kaya’ya ulaştığında önemli bir detay fark edildi. Kaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı belgede Nevzat Doğan’ın ikametinin İzmit’te değil, Ankara’da olduğu yazıyordu. Tebligat’ta “Gösterilen adrese gidildi. Adres henüz tamamlanmamış bir bina olup muhattabın tanınmadığı şantiye güvenlik amiri Yiğit Bulut tarafından beyan edildi” ifadelerine yer verildi.

31 Martta oy kullanmıştı

Abdullah Kaya tarafından paylaşılan belgeye göre İzmit eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın ikameti Ankara’da henüz tamamlanmamış bir binada görünüyor. Eğer iddia doğru ise 31 Martta İzmit’te oy kullanan Nevzat Doğan seçimden sonra hemen ikametini neden Ankara’da inşaat halinde bulunan bir binaya aldırdığı merak konusu oldu.

İşte Kaya’nın o paylaşımı:

Bakmadan Geçme