CHP'li Kuzu, yapılanlar reklam dedi, istifayı bastı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Eski Sekreteri Ali Kuzu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üyesi olduğu CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Kuzu'nun istifa gerekçesi bize çok tanıdık geldi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Özellikle İzmit Belediyesi'nde yapılan bazı işlerin reklam amaçlı olduğunu yazan Kocaeli Zirve'yi haklı çıkaran hareket Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Eski Sekreteri Ali Kuzu'dan geldi.

CHP'den istifa eden Kuzu istifa gerekçesi olarak günü reklamla geçiren bir düzende olmalarını eleştirdi.

İşte CHP'den istifa eden Ali Kuzu’nun açıklamaları;

''Sosyal demokrat düşüncenin Atatürk ilke ve inkılaplarının parti üyesi olmadan yaşanabileceği doğrultusunda aldığım kararın ne kadar haklılığı yıllarca canım dan çok hatta ve hatta aile üyelerimden çok önemsediğim partimin vurdum duymazlığı günü reklam la geçirmesi hatta ve hatta bir iki yardımı dahi ayrımcılık yaparak mahallelerde bu bize karşı diyerek yaptığımız 0 yıllarca hizmeti göz ardı ederek bizleri yok sayması bardağı taşıran son damla olması bizleri yeterince derinden üzmüştür bizsiz yokkende kuvai milliye ruhunu yaşıyorduk ben sizden değilde açık açık karşı olduğum idolijiden özür dilerim siz haklısınız Atatürk sağ olsaydı önce sizi değil biz CHP li olamayanları''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN