Kocaelispor cuma günü toplanacak

Kocaelispor, TFF'den gelecek son açıklamayı bekliyor. Yeşil siyahlı temsilcimiz Cuma günü Brunga Tesisleri'nde toplanacak.

TFF tarafından net bir yazı gelmediği için çalışmalarını üç kez iptal eden yeşil siyahlı temsilcimiz Türkiye Futbol Federasyonu, 12 Haziran’da duyurduğu alt liglerin başlangıç tarihini 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği’nden gelen talep üzerine 18 Temmuz tarihine ertelemişti.  Ancak kulüplerin % 90’ı ekonomik sebepleri bahane ederek maçların oynanmak istemiyor. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu ise bu konuda geri adım atmayı düşünmüyor. Türkiye Futbol Federasyonu, alt liglerle ilgili nihai kararını bugün veya yarın açıklama yapması bekleniyor.  

Gelen bilgiler doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu maçları kesinlikle tescil etmeyi veya ertelemeyi düşünmüyor. Kocaelispor çalışmalarını üç kez ertelediği yapmasına rağmen Cuma günü Brunga Spor Tesisleri’nde saat 15.00’de toplanacak olan yeşil siyahlılar ilk olarak Covid 19 testinden geçecek. Testlerin ardından Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Yeşil siyahlılar karantinada olacak ve tesislere giriş- çıkış yasak olacak.6 haftalık lig periyotundan sonra Play-Off maçları Eylül ayının ilk haftası oynanacak. Yeni sezon ise Ekim ayında başlayacak.

Bakmadan Geçme