Kocaeli'nin enayi basını!

Özel günlerde dahi Kocaeli'ndeki yerel basına zırnık koklatmayan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, parayı bakın nereye basıyor?

Gazeteler tehdit ve şantaj ile para kazanmaz. Böyle para kazanan varsa gazeteci değildir zaten. O yüzden böyle gelirleri gazete geliri olarak adlandırmıyoruz. Ancak gazeteler, özel günlerde kişi ve kuruluşlardan aldıkları ilanlarla ayakta durur, kentin sesi olurlar. 

Bugün de babalar günü!

Kocaeli'ndeki yerel basına zırnık koklatmayan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Babalar Günü'nde de Facebook'u es geçmedi. Sürekli Facebook'taki sponsorlu paylaşımlarla PR yaptığını düşünen Yıldızlı, yine paraları el alemin kasasına indirirken Kocaeli'ndeki yerel basına yine avucunu yalattı.

Yıldızlı'ya şunu sormak isteriz;

Bültenlerinize, canınız yanıp feveran ettiğinizde  demeçlerinize facebook mu yer veriyor yoksa Kocaeli'deki yerel basın mı Sayın Yıldızlı?

Ancak burada CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'ya suç bulmamak lazım.Çünkü suçlu olan, Sayın Harun Yıldızlı sümkürse onu haber yapan yerel basındır. Demeçlerine, basın açıklamasına yer vermeyin bakalım Sayın Yıldızlı ne yapacak?

Bakmadan Geçme