İYİ Parti Kocaeli'de yaprak dökümü!

İyi Parti'de geçtiğimiz Pazar günü yapılan il kongresi sonrası partide yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. Bu kez 36 Başiskele İlçe yöneticisi görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan il kongresinden sonra İYİ PArti'den istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez 36 Başiskele ilçe yöneticisi görevinden istifa etti.  İstifa ile ilgili yapılan açıklamada ise ilçe başkanı Ayşe Rüzgar Sönmez’e karşı şok suçlamalar yer aldı.  

İstifa edenler tarafından yapılan açıklamaya göre 36 kişinin istifa etmesinin gerekçeleri şu şekilde; “İstifa etmemizin gerekçeleri olarak; İlçe başkanımızın halka açık sosyal medyada partimizin İstanbul Milletvekili, partimizin genel başkan yardımcısı Sayın Hayrettin Nuhoğlu’na haksız ve saygısız bir üslupla ağır şekilde eleştirmesi, biz yöneticileri ve üyelerimizi halka bir şey söylemeyecek duruma getirmesi, Divan kurulu seçiminin şu güne kadar yapılmaması, Yönetim Kurulu Toplantısı yapılmamışken, bazı arkadaşlarımızdan istifalarını talep etmesi, üye arkadaşlar ve biz yönetim kurulu üyeleri arasında cepheleşme ve taraflılık yapılması, (Bu durum partimizin birlik ve beraberliğine tamir edilemez şekilde zarar vermektedir),  Yönetim Kurulu üyelerinin arasında ayrımcılık yapıp, eşit mesafede davranılmaması, Ramazan ayı ve pandemi yardımlarını kendi şahsi çizgisi dahilinde (yönetim kurulu bilgisi olmadan) belirlediği isimlere vermesi, İl kongresi öncesinde, İlçe Başkanı’nın desteklemediği İl Başkan adayının yönetim listesinde yer aldığı için, ilçe yöneticisi arkadaşımızdan istifasının talep edilmesi, tüzüğümüze göre böyle bir kural bulunmamaktadır. İyi niyet ile , emek ve çalışmak için girdiğimiz İyi parti Başiskele ilçe yönetimine, ilçe başkanının adaletsiz , taraflı ve anti demokrat tavrı nedeni ile yönetimden istifa ediyoruz. İyi partimizin ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in sonuna kadar neferiyiz, demokratik ortamlarda emeğimizi esirgemeden partimizde çalışmaya devam edeceğiz.”

İŞTE İSTİFA EDENLER

1-    Haluk Leblebici

2-    Metin Çizer

3-    Selçuk Gencer

4-    Süleyman Usta

5-    Raşit İlhan

6-    Bilgehan Başaran

7-    Hasan Doğan

8-    Talha Karaaslan

9-    Nadir A. Kaypak

10-    Serkan Baydar

11-    Seyhan Uzuner

12-    Ergin Yaman

13-    Erhan Serim

14-    Ayşenur Ş. Bayraktar

15-    Fahri Özkaradeniz

16-    Mehmet Baştürk

17-    Resul Uslu

18-    Yusuf Derebaşı

19-    Saadet Öztürk

20-    Huriye Eren

21-    İsmail Şahinkaya

22-    Osman Rıza Usta

23-    Neşe Menekşedağ

24-    Enes Tanrıverdi 

25-    Funda Çelik

26-    Fatih M. Kesici

27-    Ali Koç

28-    Adil Avcı

29-    Şahin Kablan

30-    Bilal Acar

31-    Serkan Atagan

32-    Engin Çakmak

33-    Süleyman Yirmibeş

34-    Mehmet Biçer

35-    Seyfullah Özkarhan

36-    Hüseyin Afacan

Bakmadan Geçme