İSU, İzmit esnafını çıldırttı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU'nun hiçbir haber vermeden Alemdar Caddesi üzerinde aniden çalışma başlatması esnafı isyan ettirdi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

İzmit İlçesi Alemdar Caddesi üzerindeki esnaflar sabah saatlerinde işyerlerini açmak için geldiklerinde büyük bir şokla karşılaştılar. Büyük künklerin yollara serilmesiyle yolun kapalı olduğunu gören esnaf isyan bayrağı açtı.

‘’Size söylemeyi unutmuşuz. Kusura bakmayın’’

Hiçbir açıklama yapılmadan aniden Alemdar Caddesi üzerine çalışma yapılması esnafı zor durumda bırakırken İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın yaptığı açıklama esnaf üzerinde şok etkisi bıraktı. Sorunun çözümü için  İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ı arayan esnaf, Sağlık’ın ‘’Size söylemeyi unutmuşuz. Kusura bakmayın’’ sözleri karşısında ikinci bir şok yaşadı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU’nun bu tutumu karşısında isyan eden esnaflar şunları söyledi; ‘’Pandemide kirasını elektriğini vergisini evine ekmek götüremeyen esnafa sorulmadan yapılan bu çalışma bizleri mağdur etti. Kimseye haber vermeden yapılan bu çalışma bizi üzdü. Tüm esnaflar olarak şu anda Alemdar Caddesi’nde açıklama beklemektedir. Burada çalışma elbette yapılmalıdır ve yapılacaktır. Ancak bu bir program dahilinde olmalıdır. Esnafa haber verilmeden nasıl böyle bir şey yapılır. Pandemi döneminde neden yapılmadı? Esnaf yine mağdur edilmiştir.’’dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN