Sepaş rekortmenler listesine girdi vatandaş isyan etti!

Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği 'Fortune 500' araştırmasının sonuçları açıklandı. Sepaş Enerji, listenin 85. sırasında yer alırken vatandaş buna isyan etti.

İş dünyası dergilerinden Fortune’un 13 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirdiği, Türkiye’nin en başarılı 500 şirketini listeleyen “Fortune 500” araştırması yayımlandı. 2019 yılındaki net satış rakamlarına göre yapılan sıralamada bu yıl, Sepaş Enerji ilk kez yer aldı.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1,8 milyon aboneye enerji hizmeti sunan Sepaş Enerji, araştırmada Türkiye’nin en büyük 100 şirketi arasına girdi. Sepaş Enerji, 2019 yılında gerçekleştirdiği 3 milyar 932 milyon 548 bin TL tutarındaki net satış miktarıyla listede 85’inci sırada yer aldı.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, “Gösterdiğimiz başarının artarak süreceğine olan inancımla, tüm çalışma arkadaşlarıma ve paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Sepaş'ın bir anda bu kadar büyümesine sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar ''Elektriğe sürekli zam yaparak vatandaşın cebini yakan Sepaş, açıklanan listede Türkiye'nin en büyük 85'inci şirketi olduğunu açıkladı. Üstüne üstlük Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, yaptığı açıklamada ''Gösterdiğimiz başarının artarak süreceğine inanıyoruz'' demiş. Yani açık açık ilerleyen zamanda çok daha cebinizi yakacağız mı diyorlar. Bunlar vatandaşla alay mı ediyorlar. Pes doğrusu''dedi.

Bu arada Kocaeli ve Sakarya'daki elektrik kesintileri yüzünden gazetemizi arayıp elektrik idaresine tepkilerini dile getiren vatandaşlar, bu sefer sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Bakmadan Geçme