Kocaeli Valisi Seddar Yavuz: Hala tehlikedeyiz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Muhtarlar Derneği ile bir araya geldiği konuşmasında 'Vaka sayılarımız bizi mutlu edecek düzeyde değil' ifadelerini kullandı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe ve Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış beraberindeki İzmit, Başiskele, Kandıra, Körfez ilçe Muhtarlar Dernek Başkan ve muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarımızı dinleyen ve yakın bir işbirliği içerisinde çalışmalarına devam edeceğinin müjdesini veren Vali Yavuz, Kocaeli’deki koronavirüs vakaları ile ilgili açıklama yaptı.

“HALA TEHLİKEYİ ATLATMIŞ DEĞİLİZ”
Yavuz açıklamasında, “Pandemi dönemi nedeniyle kısıtlamalar var. Pandemi konusuna halen devam etmemiz gerekiyor. Kocaeli olarak hala tehlikeyi atlatmış değiliz. Halen vaka sayılarımız bizi mutlu edecek düzeyde değil. Dolayısıyla bunu da dikkate almamız gerekiyor. Biliyorsunuz ki bu döneme kontrollü sosyal yaşam diyoruz. Bilim kurulu birtakım tedbirler alıyor, bizler bu tedbirleri yayınlıyoruz hıfzıssıhha kurulu kararlarıyla sizlere tebliğ ediyoruz. Burada sizlerin çok büyük emeği ve desteğinizi gördük, bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte sizin desteğinize yine ihtiyaç var. Özellikle vatandaşlarımızın ikna edilmesi noktasında maske ve mesafeye dikkat edilmesi noktasında sizlerden beklentimiz var. Ümit edelim ki tez zamanda bu Kovid-19 sürecini ya da bu virüsü yenelim ve tekrar yakın mesafelerde birbirimize sarılabilelim. Bunu çok arzu ediyoruz. ” dedi.

Bakmadan Geçme