Alkollü sürücü Karamürsel'i birbirine kattı!

Dün gece Karamürsel'de alkollü sürücünün polisin dur ihtarına uymaması üzerine hareketli dakikalar yaşandı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Olay dün gece saatlerinde Karamürsel'de meydana geldi. Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halinde olan sürücüsü Onur S. ilçe girişinde bulunan kontrol noktasında polisin dur ihtarına uymayarak dubalara çarpıp kaçtı. Kontrol noktasında bulunan ekiplerin anonsuyla merkez ışıklarda ve Ereğli’de kurulan polis noktalarını da geçerek istikametine kaçan Onur S. daha sonra yine Halıdere ışıklarda kırmızı ışıkta ışık ihlali yaparak geri döndü. Sorunlu sürücü daha sonra Karamürsel merkez istikametinde trafiğin durdurulması ile bir tırın arkasında sıkıştırıldı.

Kendini araca kilitledi
Kendini araca kilitleyen sürücü Onur S. olay yerine gelen çok sayıda polis ve bekçinin müdahalesine aldırmayarak yine kaçmaya çalışınca aracın camları kırılarak yakalandı. Araçtan çıkartılarak kelepçe takılıp
gözaltına alınan Onur S.'yi araçtan çıkarmaya çalışan iki polis memuru kollarından hafif şekilde yaralandı. Karamürsel Devlet Hastanesi'nde sağlık muayenesi yapılan sürücünün 2.75 promil alkollü olduğu ve bu nedenle polisten kaçtığı öğrenildi. Ortalığı savaş alanına çevirerek polislerden kaçan Onur S.'nin kaçarken birçok araca da zarar verdiğibildirildi. Yaralı polislerin kırılan camlar nedeniyle yaralandığı ve Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan pansuman sonrası taburcu oldukları bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN