Lütfü Türkkan'ın kızı ne zaman akıllanacak!

1 Ocak'ta evinde verdiği 'zenneli' yılbaşı partisini sosyal medya hesabından canlı olarak paylaşan Dilara Türkkan, şimdi de siren ve çakara sahip araçla emniyet şeridini ihlalin yanı sıra bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan, gelen tepkilerin ardından dayanamayarak sosyal medya hesabını kullanıma kapattı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Yılbaşında evinde verdiği "zenneli" parti ile gündeme gelen  İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın modacı kızı Dilara Türkkan, çakarlı bir araçla emniyet şeridinden hızla gittiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medyada binlerce kişinin duruma tepki göstermesi sonrasında Türkkan, sosyal medya hesabını kapattı.

Arkadaşlarının yanına giderken emniyet şeridini kullandı!
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın modacı kızı Dilara Türkkan, çakar takılı bir araçla emniyet şeridinde hızla giden bir araç içerisinden çekilen videoyu Instagram hesabından paylaşıp, "Geliyorum" yazısı ile paylaştı. Türkkan, trafik kurallarının hiçe sayıldığı görüntülerin ardından, arkadaşları ile olan fotoğrafını "Yetişirim demiştim" yazısı ile paylaştı.

Şimdi Sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı!
Türkkan'ın paylaşımı sosyal medyada gündeme oturdu. Binlerce kişi Türkkan'ın paylaşımlarını kendi hesaplarından paylaşarak duruma tepki gösterdi. Gelen tepkiler üzerine Dilara Türkkan paylaşım yaptığı sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Zenneli partiyle gündem olmuştu!
Öte yandan, Türkkan daha önce de yaptığı sosyal medya paylaşımları ile gündeme oturdu. Son olarak 1 Ocak'ta evinde verdiği "zenneli" yılbaşı partisini sosyal medya hesabından canlı olarak paylaşan Dilara Türkkan, yine gündeme oturmuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN