Başiskele'de iş kazasından hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

Başiskele'de bulunan bir iş yerinin çatısında tadilat çalışması yaparken yüksekten düşerek hayatını kaybeden işçi Serkan Tekin toprağa verildi.

Olay dün Vezirçiftliği Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Serkan Tekin (44), D-130 Karayolu Caddesi üzerindebulunan bir iş yerinin çatısında tadilat çalışması yaparken dengesini
kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düşmüştü. Ağır yaralanan Tekin için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Serkan Tekin’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemeişlemlerinin ardından Serkan Tekin'in  cenazesi otopsi işlemleri için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Veli Ahmet Mahallesi Alemdar Caddesi Şeftali Yokuşu Sokak'ta ikamet eden, Yarımca Mimaş Fabrikası'nda çalışan evli ve bir  çocuk babası Tekin’in cenazesi öğle namazına müteakiben Fevzi Çakmak Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bakmadan Geçme