Silahlı saldırıda bir asker şehit oldu

İstanbul'da sokaklarda uyuşturucu satanları takip eden narkotik ekiplerine silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada bir polis şehit olurken, bir polis memuru da yaralandı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Olay, saat 14.00 sıralarında Bağcılar’da meydana geldi. İddiaya göre, sokaklarda uyuşturucu satanlara karşı görev yapan ekipler, bir araçtaki 4 şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, Yüzyıl Mahallesi’ne geldiklerinde şüphelilerin bulunduğu araçtan ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı.

YAKALANDILAR

Saldırıda göğsünden ağır şekilde yaralanan Erhan Gökteke ve kolundan yaralanan ekip arkadaşı, hastaneye kaldırıldı. Gökteke ameliyata alınırken, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. 3 şüpheliden Serdar B. ve O.I. (17) yakalandı. Üçüncü şüpheli ise olay yeri yakınlarında gözaltına alındı.

YARALI POLİS ŞEHİT OLDU

Şüpheliler emniyete götürülürken, ameliyata alınan yaralı polis Erkan Göktepe’den acı haber geldi. Evli ve 2 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenilen Gökteke’nin şehit düştüğü öğrenildi.

İstanbul Valiliğinden de yapılan açıklamada şöyle denildi:


* Bugün Bağcılar İlçemiz Yüzyıl Mahallesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce başta hırsızlık, yankesicilik ve uyuşturucu satıcılığı olmak üzere 75’'ten fazla suç kaydı bulunan bir firarinin yakalanması için yapılan çalışmalar sırasında, narkotim ekibimize düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 polis memurumuz yaralanmıştır.

* Hastaneye sevk edilen Bağcılar İlçe Araştırma Amirliği Narko Timlerde görevli Polis Memuru Erkan GÖKTEKE, hayatını kaybederek şehit olmuş, kolundan yaralanan polis memurumuz Yunus Nacar’'ın tedavisi devam etmektedir.

* Olay yerine sevk edilen ekiplerimizce görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan şüpheli (S.B) olayda kullandığı silahla birlikte yakalanmıştır. Olayla ilgili olarak şüpheli O.I ve K.A adlı şahıslar 1 adet silahla birlikte yakalanmış, firari şüpheli R.B.'ninyakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır.

* Olayda kullanılan (1)'i pompalı tüfek olmak üzere (3) adet silah ele geçirilmiştir. Bu hain saldırıda şehit olan polisimize Allah'tan rahmet diliyoruz.-Sözcü

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN