Günlerdir kayıp olan Pınar'dan kahreden haber!

Pınar Gültekin'in cansız bedeni kaybolduktan 5 gün sonra ormanlık alanda bulundu. Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin, eski erkek arkadaşı C.M.A. olduğu öğrenildi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'den acı haber geldi. 5 gündür haber alınamayan genç kızın cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

Gültekin’in en son görüldüğü kişinin eski sevgilisi C.M.A. olduğu belirlendi.

DHA’nın haberine göre şüphelinin bir süre önce kendisini terk eden Pınar ile yeniden birlikte olmak istediği ancak genç kızın reddetmesi üzerine cinayeti işlediği öğrenildi.

PINAR GÜLTEKİN’İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ KORKUNÇ DETAYLAR

Korkunç olayda detaylar da belli olmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, C.M.A. olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar’ı kendisine ait bağ evine götürdü.

Burada çıkan tartışmada C.M.A. tarafından döverek darp edilen Pınar bayıldı. C.M.A. da genç kızı boğarak öldürdü. Pınar’ın cansız bedenini de varile koyup, ormanlık alana götürüp bıraktı.

Şüpheli C.M.A.’nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

NASIL BULUNDU?

Pınar için kurulan özel ekip çalışmalarını sürdürürken, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda cansız bir kadın bedeni bulundu.

Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cansız bedenin kayıp olan Pınar Gültekin’e ait olduğu tespit edildi.

NE OLMUŞTU?

Pınar Gültekin 16 Temmuz günü, yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi’ndeki evinden çıktı. Ailesi İstanbul’da yaşayan Pınar’a, ablası Sibel Gültekin telefonla ulaşamayınca paniğe kapıldı.

Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin, Muğla’ya gelerek kayıp ihbarında bulundu.

Ekipler Pınar’ı bulmak için arama çalışması başlattı. Pınar Gültekin’in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM’de görüldüğü saptandı.

Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.


Soruşturmayı sürdüren ekipler, güvenlik kameralarının görüntülerinden Pınar Gültekin’in kaybolmadan önce bir kişi ile alışveriş merkezinde oturduğu, ardından da bu kişiyle birlikte buradan ayrıldığını tespit etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN