İntihar mı Cinayet mi?

Körfez'de, 4 gün önce yaşanan acı olayda çocuklarını parka gönderen 31 yaşındaki Sevda A., kendisini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son vermişti. İntihar haberimiz üzerine gazetemizi arayan Sevda A.'nın kardeşi Hazal Y., ablasının kesinlikle intihar edecek bir yapıda insan olmadığını bir cinayete kurban gitme ihtimalinin çok güçlü olduğunu iddia ederek eşinin ailesini suçladı.

4 gün önce akşam üstü saat 18.00 sıralarında Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Bayraktar Sokak'ta meydana geldiği iddia edilen olayda çocuklarını parka oynamaya gönderen Sevda A., bir süre sonra eve gelen eşi tarafından doğalgaz borusuna iple asılı hareketsiz halde bulundu. Eşinin durumu sağlık ekiplerine bildirmesinden kısa bir süre sonra sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Sevda A.'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

İhbar üzerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından Sevda A.'nın cesedi morga kaldırılmıştı. Yapılacak otopsiden sonra Sevda A.'nın intihar edip etmediği netlik kazanması beklenirken olayın cinayet olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu iddia eden Sevda A.'nın kardeşi Hazal Y., gazetemizi arayarak bazı iddialarda bulundu.

Hazal Y., ablasının eşi tarafından sürekli şiddete maruz kaldığını, defalarca evi terk etme zorunda bırakıldığını ve Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'na başvurduğunu belirterek bu nedenle Ağrı'da bir süre kaldığını söyledi. Hazal Y., ayrıca ablasının dini inançları gereği de böyle bir şeyi asla yapacak birinin olmadığını söyledi. Ablası Sevda A.'nın eşini ve ailesini suçlayan Hazal Y., ablasının korkunç bir cinayete kurban gitme ihtimalinin yüksek olduğunu iddia ederek, otopsi sonuçlarından sonra aile hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme