20 milletvekili CHP'den ayrılıyor!

Parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, sessizliğini sürdürürken yeni bir iddia da gazeteci Can Ataklı'dan geldi. Partinin hafta içinde kurulacağını belirten Ataklı, '20 vekil yeni partiye geçecek' dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Gündeme bomba gibi düşen Muharrem İnce'ye ilişkin yen parti iddilarına deneyimli gazeteci Can Ataklı'dan son dakika bilgisi geldi.

Can Ataklı, "İnce'nin partisi hafta içinde kuruluyormuş" diyerek yeni partinin kurucu kadrosu ilişkin detaylar verdi. CHP içerisinde ayrılacak vekillerin olup olmadığına ilişkin de bilgi veren Ataklı, 20'ye yakın vekilin yeni partiye geçeceğini kaydetti, Meclis'te yeni kurulacak grubun sinyalini verdi.

''Neden konuşmaz onu da anlamak mümkün değil''

Ataklı İnce cephesinin iddialar karşısında sessizliğinin korumasına tepki gösterdi. "Bu arada İnce neden konuşmaz onu da anlamak mümkün değil.dedi.

İşte Ataklı'nın o paylaşımı:

SON BİLGİ: Muharrem İnce'nin partisi hafta içinde kuruluyormuş. 45 Kurucu isim varmış. 20'nin üzerinde, yani grup kuracak kadar da milletvekili yeni partiye geçecekmiş. Bu arada İnce neden konuşmaz onu da anlamak mümkün değil.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN