Siyanür içerek intihar etti!

Kocaeli'de yaşayan 30 yaşındaki Eylül Kaçanoğlu, sınav için gittiği Aydın'daki otel odasında siyanür içerek yaşamına son verdi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Gizemli intiharın altında ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı.

İçtiği kahveye siyanür döktü!

Aydın’nın Efeler bağlı Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir otelde 16 Ağustos tarihinde meydana gelen olayın perde arkasındaki yeni gelişmeler ortaya çıktı. Kocaeli'nde yaşayan ve yaz sezonlarında Bodrum'da bir otelde çalışan Eylül Kaçanoğlu, 4 yıl önce Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü'nden mezun olduğu Adnan Menderes Üniversitesi'nde yüksek lisans sınavına girmek için Aydın'a gidip otele yerleşti. Yerleştiği otelde içtiği kahveye siyanür döküp içti. Görevlilerin genç kızı hareketsiz halde bulurken sehpanın üzerinde siyanür yazılı bir kutu buldu.

Ölüm nedeninin kimyasal maddeye bağlı toksit zehirlenme olduğu belirlendi. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Kaçanoğlu'nun cenazesi  İzmit'te toprağa verildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında  polis tarafından ölen genç kızın annesinin ifadesine başvuruldu. Anne Mine C, kızının içine kapanık olduğunu, erkek arkadaşının olmadığını ve kızının intiharıyla ilgili kendisinin bildiği herhangi bir sebep olmadığını söylediği öğrenildi. Kaçanoğlu'nun ölümüne neden olan zehirli maddeyi ise bir hafta önce internetten sipariş verdiği öğrenildi.

''Tutunacak bir dalı kalmadı''

Memur olan acılı baba Yavuz Kaçanoğlu, kızının annesinin intihara sürüklediğini iddia ederek "24 yıl önce eşimden boşandım.  Mahkeme kızım Eylül’ün velayetini bana vermişti. 14 yaşına kadar kızım benim yanımda büyüdü. Ben yeniden evlendim. Kızım üvey annesiyle geçinemediğinden öz annesinin yanına gitti. Ondan sonra kızımın hayatı cehenneme döndü. Annesi kızımı yıllarca zehirleyip beni kötüledi. Bu yüzden kızımı 8 yıl hiç görmedim, kokusuna 8 yıl hasret kaldım. Kızım hayatta yapayalnız kaldı. Tutunacak bir dalı kalmadığından canına kıydığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN