Vali Seddar Yavuz'dan 'Maske, Mesafe ve Hijyen' denetimi!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığının 'SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN' mottosu ile 81 ilde başlattığı Covid-19 salgınına karşı korunmak, bilinçlendirmek amacıyla 'Maske, Mesafe ve Hijyen' kurallarının hatırlatıldığı denetlemelere katıldı.

Denetimlerine ilk olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesinden başlayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a; Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk eşlik etti.

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi ve 28 Haziran Mahallesi Turan Güneş Caddesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz;  kontrollü sosyal yaşam döneminde daha dikkatli ve daha duyarlı olmaya özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, esnaf ve vatandaşlarımıza sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulması hususunda uyarılarda bulundu.

Turan Güneş Caddesinde bir Toplu Ulaşım aracını da durdurarak denetleme gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, yolculara bir daha eski günlere dönmemek ve fedakârlıklarımızın boşa gitmemesi için sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulması konularını hatırlatarak, duyarlılıkları ve sabırlarından dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme