İzmit Belediyesi'nin düzenlediği konseri 38 vatandaş izledi!

İzmit Belediyesi'nin 26-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Yahya Kaptan Amfi Tiyatro'da sahne alan Vera Trio müzik grubu ve Murat Yılmazyıldırım'ın İzmitlilere verdiği konseri 38 kişi izledi.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 26-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da organize ettiği konserde Vera Trio gurubu ve Murat Yılmazyıldırım sahne aldı.

KONSERİ 38 VATANDAŞ İZLEDİ!
Bütün reklam ve afişlerde durulmasına rağmen Vatandaşların ilgi göstermediği konseri sadece 38 kişi izledi.

Vera Trio müzik grubu tam not aldı!

Programda ilk olarak Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Eda Naz Çilingir, Sena Ustasüleymanoğlu ve Deniz Kocabaş’tan oluşan Vera Trio müzik grubu sahne aldı. Vera Trio grubunun kendine özgü keman gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Programa katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de Vera Trio’nun keman gösterini izleyenler arasında yer aldı.


MURAT YILMAZYILDIRIM ŞARKILARIYLA DUYGULANDIRDI


Vera Trio gurubunun ardından sahneye çıkan Murat Yılmazyıldırım ise birbirinden eşsiz şarkılarıyla dinleyicilere duygulu anlar yaşattı. Düş Sokağı Sakinleri gurubuyla unutulmaz şarkılara imza atan Murat Yılmazyıldırım, şarkılarını bu kez İzmitliler için söyledi. Alanı dolduran 38 İzmitli vatandaş da Murat Yılmazyıldırım’ın şarkılarına büyük bir keyifle eşlik etti. Özellikle; Adsız Özlem, Kan Revan İçindeyim, Hüzün Kovan Kuşu, Acıları Bana Bırak, Ölümler Çıplak Gelir ve Ben Sana Ölüyorum gibi şarkıları hep bir ağızdan söylendi.

Bakmadan Geçme