Fatma Kaplan Hürriyet yerel basını dizayn mı ediyor?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Partili belediyelerin yolundan emin adımlarla ilerliyor. Bu amaçla ilk görüşmesinin halk arasında Kırmızı Kocaeli olarak bilinen Kocaeli Gazetesi patronu Tanzer Ünal ile yaptığı iddia edildi. Yerel basını dizayn amaçlı yapılan görüşmelere Kocaeli'den önemli iş insanlarının aracılık ettiği öğrenildi.

Ak Parti’nin Kocaeli yerel yönetimlerinin yerel basını dizayn etmesinden sonra aynı yolu izleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, halk dilinde Kırmızı Kocaeli olarak bilinen Kocaeli Gazetesi patronu Tanzer Ünal’la Haluk Ulusoy’un Başiskele’deki Wellborn Luxury Hotel’de görüşüp anlaştıkları iddia edildi.

Seçimden bir süre sonra bir araya gelen Fatma Kaplan Hürriyet ile Tanzer Ünal’ın bu görüşmesine otelin sahibi Haluk Ulusoy’un aracılık ettiği öğrenildi.   

Hürriyet ile Ünal’ın ne kadar fiyata anlaştıkları öğrenilemezken bu görüşmeden sonra Kırmızı Kocaeli Gazetesi’nde yayınlanan İzmit Belediyesi ve Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ile ilgili haberlere özellikle çok dikkat edildiği ve Başkan Hürriyet’i öven haberlerin ön planda olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu arada edindiğimiz bilgilere göre Başkan Hürriyet’in hakkında olumsuz haber yapan diğer muhalif gazeteler ile de arasını düzeltmek için çaba gösterdiği iddia edildi.

Bakmadan Geçme