Türkiye - Macaristan maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımızın, Macaristan ile sahasında yapacağı Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte cevabı...

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ile sahasında yapacağı UEFA Uluslar Ligi B Ligi 3. Grup ilk maçıyla, 291 gün sonra bir karşılaşmaya çıkacak. Mücadele TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Türkiye - Macaristan maçı seyircisiz mi oynanacak?

Çok uzun yıllardır Sivas’a milli maç verilmesini bekleyen Sivaslı futbolseverler korona engeline takıldı. Macaristan’la oynanacak maçın seyircisiz gerçekleşecek olması Sivaslılar’ı bir hayli üzdü. Yiğidolar, “Bunu saymayız, milli takımı yine bekliyoruz” mesajları yolladı.

Cuma günü Sırbistan seferi başlıyor!

Grubun diğer maçında ise Rusya sahasında, Sırbistan’ı konuk edecek. A Milli Takım, 6 Eylül Pazar günü ise gruptaki ikinci maçında deplasmanda Sırbistan ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, Sivas’ta maçın ardından geceyi geçirdikten sonra cuma sabahı Sırbistan’a hareket edecek.

A Milli Takım'ın Macaristan maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Nazım Sangare (Fraport TAV Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

Şenol Güneş 63. maçında!

Milli takımın başındaki ikinci dönemini geçiren Şenol Güneş yönetiminde 44’ü resmi, 18’i özel 62 maç oynadı. Milli takım, Güneş ile çıktığı 62 maçta, 32 galibiyet, 15 beraberlik ve 15 yenilgi yaşadı. Türkiye, Güneş yönetiminde 94 gol attı, kalesinde 54 gole engel olamadı.

Şenol Güneş ile muhteşem tablo!

A Milli Takım, Şenol Güneş yönetimindeki 45. resmi maçını Macaristan ile oynayacak. Türkiye, Güneş idaresinde oynadığı 44 resmi maçın 27’sini kazandı, 8’ini yitirdi, 9’unda ise eşitliği bozamadı. Bu maçlarda 79 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 33 gol gördü.

221 galibiyet aldık!

A Milli Futbol Takımı, Macaristan maçıyla 579. kez sahaya çıkacak. Türk Milli Takımı, 97 yıllık tarihinde 307’si resmi, 271’i özel 578 maçta, biri hükmen olmak üzere 221 galibiyet aldı, 135 defa berabere kaldı, 222 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, 247’si deplasmanda, 251’i evinde, 80’i de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3’ü hükmen galibiyetten toplam 763 gol attı, kalesinde 823 gol gördü.

A Milli Takım, bugüne kadar 88 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 578 karşılaşmanın 497’sini Avrupa, 32’sini Asya, 23’ünü Amerika, 23’ünü Afrika, 3’ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

Bakmadan Geçme