12 Eylül'de Sosyal Demokratlar yasta, Hürriyet eğlencede!

CHP ve Sosyal Demokratların en acı günlerinden biri olan 12 Eylül'de yürekleri yanarken CHP'li  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sazlı sözlü eğlence ile İzmitli Muhtarlarla gönlünce eğlendi. Hürriyet'in bu tavrı sosyal medyada büyük tepki aldı. Ayrıca maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması da tepki topladı.

İzmit Belediyesi, dün yani 12 Eylül günü İzmit’te görev yapan mahalle muhtarlarını Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. Muhtarların unutulmaz bir gece yaşadığı programda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de muhtarlarla birlikte gönlünce eğlendi şarkılar söyledi.

''Muhtarlarla kol kola çalışmaya devam ediyoruz''

İzmit’in muhtarlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkan Hürriyet, “Muhtarlar günümüz Ekim ayında fakat havalar serinleyeceğinden dolayı sizleri bugün burada ağırlamak istedik. Sarısu Gençlik Kampı’nın ilk misafirleri arasında yer almanızdan dolayı mutluluk yaşıyorum. Biz muhtarlarımızla eşit, adil ve tarafsız bir şekilde kol kola çalışmaya devam ediyoruz. Bir kez daha Ekim ayında kutlanacak Muhtarlar Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu. 

Hürriyet, 12 Eylül'ü eğlence ile kutladı!

12 Eylül 1980 Darbesinin yıl dönümünde İzmit’te görev yapan mahalle muhtarlarını Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırlayan Hürriyet, sosyal demokrat olduğunu unuttu sanırız.

CHP ve Sosyal Demokratların içinin yandığı 12 Eylül'de sefalı eğlence düzenleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutuldu.

Maske ve sosyal mesafe de unutuldu!

Başkan Hürriyet'in İzmit’te görev yapan mahalle muhtarları için düzenlediği gecede ne maske kurallarına uyuldu ne de sosyal mesafe korundu.

Vatandaşa ceza, İzmit Belediyesi'ne ödül mü?

Şimdi herkes vatandaşa yazılan maske ve sosyal mesafe cezalarının İzmit Belediyesi'ne uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor.

Bakmadan Geçme