Aynur Vergili'ye plaket

İYİ Parti Körfez İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Aynur Vergili'nin 18 Haziran'da başlattığı üye seferberliğinde partiye en çok üyeyi kazandırdığı için Aynur Vergili'ye plaket verildi. Vergili'ye plaketi İl Başkanı Şanbaz Yıldız taktim etti.

İYİ Parti teşkilatı içinde üye kampanyası başlatılmış ve yapılan yeni üyeler, gerçekleştiren kişi ya da guruplar belirtilerek kayıt altına alınmıştı. İl ve Körfez ilçe tarafından düzenlenen programla Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın da katıldığı etkinlikle, esnafın sorunları dinlenmişti.

İYİ Parti Gençlik kollarından sorumlu genel başkan yardımcısı Berna Sukas, il başkanı Şanbaz Yıldız, ilçe başkanı Cahit sürüm, il ve ilçe yöneticileri, kadın politikalarından sorumlu Kocaeli İl Başkanı Pelin Dönge ve kadın politikalarından sorumlu körfez ilce Başkanı Aynur Vergili ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte gurup oluşturarak Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde esnafı ziyaret ettiler.

Yapılan çalışma sonrasında İYİ parti gurubu Kirazlıyalı Nazende tesislerinde bir araya geldiler ve akşam yemeği yediler. Yemek sonrasında ise üye kayıtları ile ilgili, çalışmaların sonuçları açıklandı. Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanı Aynur Vergili’nin partiye en çok üyeyi kazandırdığı için Vergili'ye plaket verildi. Vergili’ye plaketi İl Başkanı Şanbaz Yıldız taktim etti.

Aynur Vergili'ye plaket
Aynur Vergili'ye plaket
Aynur Vergili'ye plaket
Aynur Vergili'ye plaket

Bakmadan Geçme