Gencallar'a yakışmıyor..!

Ülkemizde konfeksiyon ve kavafiye sektöründe faaliyet gösteren Gencallar, İzmit Mağazasını iki yıl önce hizmete açtı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Konum itibariyle kentin merkezi sayılan Hürriyet Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Gencallar Giyim, iki yıllık süre içinde hatırı sayılır oranda müşteri potansiyeline sahip oldu.

Çünkü, mağaza katlarındaki hareketlilik bunu gösteriyor. Alışveriş dilinde " açık hesap" sistemi olarak bilinen taksitle satış yapılan Gencallar, mesaj yoluyla yeni kreasyonları müşterilerine duyuruyor.

Örneğin, herhangi bir mağazada peşin fiyatla 300 liraya satılan ürünün Gencallar'da 20 taksitle satışa sunulduğu mesajla bildiriliyor.

Cebinde Gencallar üye kartı bulunan müşteri söz konusu ürünün taksit tutarını maksimum 25 lira olacağını tahmin ederek kampanya kapsamındaki ürünü beğeniyor ve barkod etiketeyle ödeme noktasına geliyor.
Ama o da ne?
İstenen peşinat, neredeyse etiket fiyatının dörtte biri.

Bu rakam ödendiği takdirde bakiyeye 20 taksit uygulayacaklar.
Yani, müşteriyi aptal yerine koymanın sözlük anlamı.
Bu uygulama, Gencallar'ın itibarını zedeliyor, güven kaybına yol açıyor.

Bir çok müşteri ödeme noktasında kandırıldıklarını anladıkları için uygulamaya tepki gösterip satış işlemini iptal ettiriyor.
Müşterilerini mesaj yoluyla sanki cazip fiyat uygulaması yapılacakmış gibi mağazaya çekerek ödeme noktasında madara etmek Gencallar markasına yakışmıyor..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN