Mehmet Başol:'İşi aldığımdan haberim yoktu''

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda gözaltına alınan Kartepe Yemek Fabrikası sahibi ve aynı zamanda Kandıra GİOSB Başkanı Mehmet Başol'un yaptığı açıklamada ''bizimki çay çorba türü. 'İşi aldığımdan haberim yoktu'' ifadelerini kullanması kentte alay konusu oldu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda gözaltına alınan Kartepe Yemek Fabrikası sahibi ve aynı zamanda Kandıra GİOSB Başkanı Mehmet Başol, CANDAŞ MEDYA'ya yaptığı açıklamada ''bizimki çay çorba türü. “İşi aldığımdan haberim yoktu'' dedi.

Güler misin, ağlar mısın?

Mehmet Başol'un sahibi olduğu şirketlerden 300-500 liralık reklam alan ve ilimizde de CANDAŞ MEDYA olarak bilinen bazı haber sitelerinin dün manşetten duyurduğu haberde “İşi aldığımdan haberim yoktu'' cümlesi kentte alay konusu oldu.

“İşi aldığımdan haberim yoktu''

Hakkında iddianame hazırlandığı iddia edilen Başol konuyla ilgili CANDAŞ MEDYA'ya yaptığı açıklamayı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

İşte Mehmet Başol'un CANDAŞ MEDYA'ya yaptığı o açıklaması;

“Sadece ifademe başvuruldu daha sonra serbest bırakıldım. Hakkımda iddianame hazırlanmış değil. Öyle büyük bir yemek fabrikası değilim. Büyük işlere veya ihalelere de girmiyorum, bizimki çay çorba türü. “İŞİ ALDIĞIMDAN HABERİM YOKTU” Çeviklerin yemek işini almıştım o arada da sektörden bir arkadaş telefonda ‘Hayırlı olsun’ demek için aradı. O bana hayırlı olsun dediğinde bile benim işi aldığımdan haberim yoktu. Kamuoyunda abartıldığı gibi bir şey söz konusu olamaz. Konuyla ilgili daha sonra gerekli açıklamayı yapacağım.”

Şimdi Kocaeli'de herkes şu soruları soruyor;

Mehmet Başol gerçekten böyle bir açıklama yaptı mı?

Mehmet Başol, gerçekten böyle bir açıklama yaptıysa eğer nasıl olur da reklamlarla beslediği CANDAŞ MEDYA, Mehmet Başol'u bu kadar gülünç duruma düşürür?

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN