Kocaelispor zirveden uzaklaşıyor

Kocaelispor, Diyarbakır'da Amedspor ile olan karşılaşmasında 3-0 kaybetti. Çok kötü bir oyun ortaya koyan Kocaelispor hiç bir varlık gösteremedi

Sezon başında lige beklentilerin altında başlayan ve kötü sonuçlarla zirve yarışın kopan Kocaelispor, Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetleri karşısında çok kritik bir mücadeleye çıktı. Maça çok kötü başlayan Kocaelispor ilk yarıda kalesinde 3 gol gördü. Maçın 27. dakikasında ev sahibi ekibin bulduğu gol sonrası Kocaelispor maçta geriye düştü. 38. dakikada gerçekleşen Amed Sportif atağında topla buluşan H. İbrahim’in sert şutu ağlarla buluştu. Bu gol sonrası Amed Sportif farkı 2'ye çıkardı. 45. dakikada Amed Sportif farkı 3'e çıkardı.

Kocaelispor ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Yiğitali Bayrak ve Ramazan Çevik çıktı, Mervan Yusuf Yiğit ile Murat Akpınar oyuna girdi. Mervan ikinci yarının başında mutlak bir gol kaçırdı. İkinci yarıda sahada biraz daha istekli bir Kocaelispor olurken, aradığı pozisyonları bir türlü bulamadı. Maçta başka gol olmayınca, Kocaelispor sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

Bakmadan Geçme