Bahçeli'den İmamoğlu'na sert sözler

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. Bahçeli, İmamoğlu'nun corona kaynaklı ölüm sayıları ile ilgili açıklaması için 'laçka' yorumu yaparken 'açıklamalarının itibar edilecek hiç bir yanı yoktur' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oldukça sert  bir konuşma yapan Bahçeli’nin hedefinde muhalefet partilerinin yanı sıra, corona kaynaklı ölüm oranları ile ilgili açıklamalarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiğini söyleyen Bülent Arınç vardı.

Türkiye'den Libya'ya boya ve insani yardım malzemesi taşıyan Türk bayraklı bir ticaret gemisine yapılan operasyonu da değerlendiren Bahçeli, eylemi ‘eşkıyalık ve ahlaksız bir tertip’ olarak nitelendirdi.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

* Covid-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitimin mecburi şekilde ertelendiğini bu dönemde, öğretmenlerimizin mücadelelerine devam etmesini takdirle takip ediyoruz.

* Maalesef virüsün bulaşma hızı giderek artmaktadır. Aşıyla ilgili çalışmaların seyri, devlet millet çalışmasının gücü ve etkinliği virüsle mücadelenin hangi yönde gideceğini gösterecektir.

* Hükümet vehametin idrakindedir. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uymak büyük bir sorumluluktur.

Bakmadan Geçme