Başkan Yıldız'dan kınama!

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız hasta yakını tarafından fiziksel ve sözlü saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınadı

Geçtiğimiz günlerde Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli filyasyon çalışanı  hasta yakını tarafından fiziksel ve sözlü saldırıya uğramıştı. Sağlık emekçilerine yapılan saldırıyı kınayan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak tepki gösterdi.

FİZİKSEL VE SÖZLÜ SALDIRIYA MARUZ KALDI

İl Başkanı Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görevli sağlık personelleri 30 Kasım'da Covid-19 hastasına ilaçlarını götürdüğü sırada hasta yakını tarafından fiziksel ve sözlü saldırıya maruz kaldı. Bizim toplumumuzun sağlığını korumak için gece gündüz demeden, kendi önceliklerinden ödün vererek, ailelerini görmeden çocuklarına hasret kalıp kimi zaman gözyaşlarıyla çalışan sağlık çalışanlarımıza yapılan saldırı haberlerini yerel ve ulusal basında her gün görür olduk.

BU SALDIRIYI KINIYORUM

Bizler için sağlığından yeri geldiğinde canından olan sağlık çalışanlarımızın yaşadığı sorunlar bizleri çok üzüyor. Halkımızdan bizler için canla başla çalışan sağlık çalışanlarına karşı daha duyarlı ve düşünceli davranmalarını bekliyor, sağlık çalışanlarımıza yapılan bu saldırıyı kınıyorum." ifadelerini kullandı.”

Bakmadan Geçme