Çalışkan İl müdürü Tüylüoğlu'na bir iftira daha!

Bakanlık atamasıyla Aile ve Sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürü olan Kamil Tüylüoğlu'na sistemli bir şekilde yürütülen taciz ve iftiralar devam ediyor. Çalıştığı bütün kurumlarda çalışkanlığı ve özverisi ile tanınan Tüylüoğlu, yerel bir gazete tarafından şimdi de bakın ne ile suçlanıyor.

Bakanlık atamasıyla Aile ve Sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürü olarak göreve başladıktan hemen sonra Kocaeli'de yayın yapan bir gazetenin sistemli bir şekilde taciz ve iftirasına maruz kalan Kamil Tüylüoğlu'na bugün de aynı gazete tarafından başka bir iftira daha atıldı.

Söz konusu gazetenin iftirasında yer alan haberde Aile ve Sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nun yaptırdığı COVİD testinin sonucunu gizlediği ve görünmediği iddia edildi.

Kocaeli Zirve Gazetesi gizlendiği iddia edilen Kamil Tüylüoğlu’nun yaptırdığı COVİD testinin sonucuna ulaştı. Söz konusu testte Tüylüoğlu’nun test sonucunun negatif olduğu görülüyor.

Kocaeli'de görev yaptığı bütün kurumlarda çalışkanlığının yanı sıra özverisi ile tanınan Tüylüoğlu'bu iftira büyük tepki topladı.

İşte Kamil Tüylüoğlu’nun yaptırdığı COVİD testinin sonucu;

Bakmadan Geçme