Ali Güney: 'Bahar değil, acı geldi'

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, İzmit'in belediye yönetimi açısından en kötü dönemi yaşadığını belirterek, 'Bir sloganla bahar getireceğim diyenler İzmit'e acı ve karanlık getirdi' dedi.

ÇALIŞANLARIN SORUMLULUĞU DA BELEDİYE BAŞKANINDADIR

Hem partisinden, hem de kamuoyundan gelen tepkilere rağmen liyakata bakmadan, kendi bildiğine göre belediyeye adam alan İzmit Belediye Başkanı, seçim döneminde yanından ayırmadığı ve seçim sonrası derhal işe aldığı bir personeliyle bu kez Yahya Kaptan Mahallesi’nde sokaktaki sevimli dostlarımızın katliamından sorumlu olmuştur. İzmit Belediye Başkanı hiçbir şekilde bu sorumluluktan kaçamaz. Bizzat beyanatı var, "-Her işle detaylı şekilde ilgilenmeliyim, hata olursa personel yaptı diyemem" dedi. Şimdi tersi şeklinde açıklamaların arkasına sığınarak sorumluluğu üzerinden atamaz.

REKLAMI BIRAKIP İŞİNE BAKMASI LAZIM

İzmit’in bu şekilde anılmasına, bu acıları yaşamasına hepimiz üzülüyoruz. Siyasi kimliğimi bir kenara bırakarak konuşuyorum. Ben de bir babayım, ben de bu güzel şehirde yaşıyorum. Kandıra yolunda hepimizin yüreklerini yakan kazada olduğu gibi, bu dönem liyakata bakmadan işe aldıkları bir belediye çalışanının başkaca vatandaşlarımızın can kaybına yol açmaması için konuşuyorum. Sokağa çıktığımızda sevip, beslediğimiz bir canlıyı sırtına saplanmış 6 iğneyle ölmüş halde bulmamak için söylüyorum. Buradan Belediye Başkanına bir kez daha sesleniyorum: İzmit bu acıları hak etmiyor. Bütün bunların son bulması için Belediye Başkanı artık sorumluluğunun farkına varıp, Basın Yayın Biriminden şehri yönetmeyi, reklam peşinde koşmayı bırakıp, Fen İşleri’nin, Park Bahçeler Müdürlüğü’nün neden %10 kapasiteyle çalıştığıyla ilgilenmelidir”.

Bakmadan Geçme