Ayaz, Güney'e kitabını hediye etti

Önceki dönem AK Parti İzmit İlçe Başkanı ve 31 Mart seçimlerinde İzmit Belediyesi Başkan Aday adayı olan Hasan Ayaz, 'Tüm Bildiklerimiz Tarih Oldu' adlı kitabını Başkan Av.Ali Güney ve yöneticilerine hediye etti.

Dumlupınar Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olması hasebiyle tarihe olan tutuklusunu ve sevgisini kaleme alan Hasan Ayaz’ın ”Tüm Bildiklerimiz Tarih Oldu” adlı kitabı 7 Kasım’da  okurlarıyla buluşmaya başladı. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Ayaz, Başkan Av.Ali Güney ve ilçe yöneticilerine imzalı kitabını hediye etti.

İmzaladığı kitabını hediye etti

Gerçekleşen ziyarette kaleme aldığı ”Tüm Bildiklerimiz Tarih Oldu” adlı kitabı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Hasan Ayaz, “AK Parti İzmit İlçe Kongresinde yeniden göreve gelen Av. Ali Güney ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim yapacağınız görevlerde kolaylıklar nasip etsin. Bu vesile ile kaleme aldığım ”Tüm Bildiklerimiz Tarih Oldu” adlı kitabımı hediye olarak takdim ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Tarihimiz bizlere her zaman rehber olmuştur

Başkan Av. Ali Güney’de ziyaretlerinden dolayı halefi Hasan Ayaz’a teşekkürlerini sunarak konuşmasına şu şekilde devam etti; ”Yönetiminde görev aldığım heyecanı ve enerjisiyle bizlere her zaman rehber olan Hasan Ayaz ağabeyimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kaleme aldığı kitabını bizlere hediye etti. İnceleme fırsatı bulduğum ”Tüm Bildiklerimiz Tarih Oldu” adlı kitapta değerli büyüğümüz Hasan Ayaz, tarihimize ışık tutarak olayları güncelleştirerek geçmişle bugün arasındaki bağa işaret etmiş. Tarihimiz bizlere her zaman rehber olmuştur. Bugün tekerrür eden olayları gün yüzüne çıkartarak okuyucuya aktarmış. Kalemine sağlık. Göreve geldiğim süre boyunca kendilerinin desteğini her zaman  hissettik. Ziyareti ve hediyesi için teşekkür ediyorum. Dedi.

Bakmadan Geçme