Faruk Bostan'ın acı günü!

Cefa Vinç ve Kocaeli Halk Gazetesi sahibi Faruk Bostan, saat 14.00 sıralarında İzmit Sanayi Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir oto kurtarıcıda meydana gelen feci kazada dayısı Mustafa Haşiloğlu'nu kaybetti.

Olay 14.00 sıralarında İzmit Sanayi Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir oto kurtarıcıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre oto kurtarıcıda arızalı bir 41 BE 027 plaka Renault marka kamyoneti tamir etmek isteyen Mustafa Haşiloğlu (70), aracı kaldırarak altına takoz yerleştirdi. Daha sonra kamyonetin altına giren Haşiloğlu, takozların kayması sonucu üzerine düşen kamyonetin altında kaldı. Olayı görenler, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi.

Tonlarca ağırlıktaki kamyonetin altına kaldı!

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vinç yardımı ile Haşiloğlu’nu aracın altından çıkardı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede ise Haşiloğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. 

Hayatını kaybeden Mustafa Haşiloğlu’nun cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

Haşiloğlu’nun Cefa Vinç ve Kocaeli Halk Gazetesi sahibi Faruk Bostan'ın dayısı olduğu öğrenildi.

Kocaeli Zirve Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, başta Faruk Bostan ve ailesi olmak üzere tüm sevdiklerine başsağlığı dileriz.

Bakmadan Geçme