İşte Başkan Sezer'in büyük icraatı!

Sultan Baba Türbesi Tarihî Hamam Restorasyon çalışmalarını inceleye Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tarihî yapının duvarına taş yerleştirdi. Bunun Başkan Sezer'in icraatı olarak yayınlanması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kocaeli'deki belediyelerin icraattan yoksun kalmalarına rağmen belediyelerin basın yayın birimlerince  incik boncuk şeylerin gazetelere haber diye servis edilmesi ve bu tür haberlerin yayınlanması vatandaş tarafından büyük tepkilere sebep oluyor.

Bu tür haber değeri olmayan ancak belediyelerin icraat diye servis ettiği haberlerden biri de bugün Gölcük Belediyesi tarafından gazetelere servis edildi.

Gölcük Belediyesi basın yayın biriminin servis ettiği haberde, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in, Örcün’deki Sultan Baba Türbesi Restorasyonu incelediği ve restorandaki türbeye taş yerleştirmesi resimleriyle birlikte gazetelere servis edildi.

Gazetelerde yayınlanan bu haber vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı. Habere sosyal medya hesaplarından tepki gösteren vatandaşlar, bunların hizmet diye yutturulmaya çalışılmasının utanç verici olduğu belirtildi.

Özellikle Ak Partililerin de tepki gösterdiği incik boncuk haberler konusunda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.

Bakmadan Geçme