Ak Parti'nin 2021'de İzmit'teki ilk icraatı alkol ruhsatı oldu!

İzmit Belediye Meclisi'nin 2021 yılı ilk meclis toplantısında AK Parti'li Meclis Üyesi Engin Uçar'ın önergesi ile İzmit'teki iki mekana alkol ruhsatının verilmesi kabul edildi. Böylece Ak Parti'nin 2021'de İzmit'teki ilk icraatı alkol ruhsatının verilmesi oldu.

İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İzmit Belediye Meclisi’nin 2021 yılı ilk meclis toplantısında AK Parti’li Meclis Üyesi Engin Uçar'ın önergesi ile İzmit'teki iki mekana alkol ruhsatının verilmesi kabul edildi. Böylece Ak Parti'nin 2021'de İzmit'teki ilk icraatı alkol ruhsatının verilmesi oldu.

Ak Partili Meclis Üyesi Engin Uçar: ''Bar esnaflarının taleplerinin karşılanmasından tarafım''

2021 yılı ilk meclis toplantısında konuşan AK Partili Meclis Üyesi Engin Uçar, İzmit'teki iki mekana alkol ruhsatının verilmesi gerektiğini belirterek “Ben de bir esnaf olarak esnafın yaşadığı sıkıntıları, zorlukları biliyorum. Hangi meslek grubu olursa olsun işletmelerini yeniden açmak isteyen samimi ve saygılı bir şekilde haklarını isteyen bar esnaflarının taleplerinin karşılanmasından tarafım. Konuyu iş aş ve geçim meselesi olarak değerlendirmek gerekir.'' dedi.

Engin Uçar'ın bu konuşması üzerine bir başka AK Partili Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, Uçar'a çok sert tepki gösterdi. Söz alan Ünlü, bu kararın herkesi vebale sokacağını belirterek barların açık olduğu 9 ayda 107 olayın aynı bölgede gerçekleştiğini söyledi. Ünlü sözlerine şöyle devam etti: ''Kırmızı alan olarak açılan yer yer Fevziye Camii'ne 300-400 metre mesafededir. Bu alanda barların açık olduğu son zamanda 9 ayda tam 107 olay bu bölgede gerçekleşti. Ayrıca lise öğrencilerinin en aktif olduğu bölge yine burasıdır. Engin Uçar, senin evladın barların olduğu bu bölgede olaylara karışsa ne diyeceksin. Tarihi hamamın hemen altında kırmızı bölge var. Üstelik bu bölge Fevziye Camii ile Yeni Cuma Camii'nin arasındaki bir bölgedir. Bu alınacak karar hepimizi vebale sokar.'' dedi.

AK Partili Meclis Üyeleri de alkol ruhsatının verilmesini destekledi!

Yapılan oylama sonrasında AK Partili Meclis Üyesi Engin Uçar'ın önergesi ve AK Partili Meclis Üyelerinin desteği ile İzmit'teki iki mekana alkol ruhsatının verilmesi kabul edildi. 

Bakmadan Geçme