Özgür Subaşı'ndan önemli ziyaret

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı Anadolu Dernek TV yönetimine ziyarette bulundu

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı Anadolu Dernek TV Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Şahin'i ve 2 inci Başkan Uğur Sarıaslan'ı ziyaret ederek günün anısına İstanbul Gençlergücü Spor Kulübünün özel yapılan formasından hediye etti.

Görüşmede Anadolu Dernek TV yönetim kurulu başkanı Gökhan Şahin'le İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü genç başkanı Özgür Subaşı yakın zamanda spor sanat panorama programını Anadolu Dernek TV’de amatör futbolu gündeme getirmeye ve ekrana taşımak için el sıkışıp anlaştılar.

Spor sanat panorama programını hazırlayan ve sunan İstanbul Gençlergücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı ve sanatçı Şebnem Ceyhan daha önce Gala TV, Yurdum TV, Mavi Karadeniz TV ve şimdi'de Anadolu Dernek TV’de amatör futbol kulübü camialarını gündeme getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı yaptığı açıklamasında “Elimizden geldiğince spor sanat panorama programı adıyla amatör spor külüblerimizin sesini Anadolu Dernek TV ekranlarında televizyona taşıyacağız. Spor kulübü başkanlarımızı yöneticilerimizi hocalarımızı ve oyuncularımızın veterelerini canlı yayın yaparak ekranlarda olmaya devam edeceğiz. Bize destek olan ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme