Erdoğan'dan önemli açıklamalar neticesine katlanacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

Şu anda aşılarda belli bir takvim içerisinde Sağlık Bakanlığımız çalışmalarını sürdürecek. Hastanelerde belli odaların ayrılması suretiyle aşı çalışması devam edecek. Tabii bir gerçeği daha vurgulamam lazım, bazı çevrelerin aleyhte kampanyaları var. Ben inanıyorum ki milletim bu aleyhte kampanyalara müsaade etmeyecektir. Bilim adamlarımızın çalışmaları ortada. Ölüm ve hasta vakaları yaşandığında neden bu aşıyı olmadım böyle bir söz hakkı kimsede olamaz.

Yani şunu göz ardı edemeyiz, hastanelerde bu kadar tedbirler, imkanlar, doktorlarımız var. Bunlarla beraber doktorlarımızın içinde de ölenler oldu. Bütün bu tedbirleri aldıktan sonra neticesine katlanacağız. Bu kovid vakası sıradan bir vaka değil. Adeta asrın vebası. Bizim bir devlet başkanı olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya mecburuz.

Biz de tüm insanlık neyi yapıyorsa, biz de bunu yapıyoruz. Ben bir devlet başkanı olarak bunu niye yapmadım dememeliyim. Bütün arkadaşlarımızla bunun için çalışıyoruz. Çünkü ben yarın milletime karşı bu sorumluluğu taşıyamam. Biz bedeli ne olursa olsun bu aşıları alacağımızı söyledik. 

Bakmadan Geçme