Tutuş: Pandemi mücadeleniz de sınıfta kaldı

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi'nin Ekim Ayı'ndan bu yana yalnızca 4 ton dezenfektan ürettiğini belirterek, 'Pandemiyle mücadelede de sınıfta kaldınız' dedi. 

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

VATANDAŞA DAĞITILACAKTI

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, bütün dünyanın Pandemi’ye karşı büyük bir mücadele verdiğini ve bu virüs karşısında gerçek başarının bütün kurumların samimi çalışmasına bağlı olduğunu belirterek şunları söyledi: “İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, Ekim ayı başında Pandemi ile mücadelede önemli bir adım attıklarını; öz kaynaklarla kolonya ve dezenfektan ürettiklerini söyledi. Yine bizzat kendi beyanlarıyla bu üretim kapasitesinin haftada 700-900 litreyi bulduğunu belirtti. İzmit Belediyesi’nde maalesef her konuda olduğu gibi bu konu da samimi çalışmaların önüne geçecek şekilde istismar edilip, bolca reklam yapıldı”.

SINIFTA KALDI

“İzmit Belediye Başkanının, hem kendimiz kullanıp, hem vatandaşlarımıza hem de çeşitli kurumlara dağıtıp yardım ediyoruz dediği bu çalışmada sonuç maalesef yine hüsran olmuştur. Aralık ayı meclis toplantımızda vermiş olduğumuz önergeye gelen cevaba göre, İzmit Belediyesi aylarca sürede toplam 4 ton dezenfektan üretmiş. Hereke Nuh Çimento Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, yalnızca bir günde 25 ton dezenfektan üretiyor. Derince Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yine bir günde 5 ton dezenfektan ve temizlik malzemesi üretiyor. Özetle meslek lisesi öğrencilerimiz, İzmit Belediyesinin aylarca sürede ürettiği dezenfektanın 10 katını yalnızca bir günde üretiyorken, Pandemi ile mücadelede de sınıfta kaldığı ortadadır”.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN