Tutuş: Sizin için iftira atmak, çöp toplamaktan daha kolay

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in çöp toplama işiyle ilgili hakkında açılan soruşturmaya yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Tutuş, şunları söyledi:

“İzmit Belediye Başkanına çağrımdır;

Kocaeli'deki tüm belediyelerimizde, vatandaşlarımızın şikayeti üzerine zaman zaman başlatılan ön incelemeyi çarpıtarak yine mağduriyet yaratma peşinde olduğunuz artık milletimizin malumudur.

Seçimden önce kalp yaptığınız vatandaşlarımızı, şimdi sadece çöpümüzü bari toplayın dedi diye kötüleme ve karalama hakkınız yoktur.

Müfettiş istiyorum göndermiyorlar dediğiniz İçişleri Bakanlığı, sizi zaten denetlemiş ve müfettişler de değindiğiniz konularla ilgili görüşlerini son derece şeffaf bir şekilde rapora yansıtmışlardır.

Siz değil miydiniz, hukuksuzca işten attığınız insanları karalarken o raporları sallayan?

Öyleyse neden gereğini yapıp, hukuk yoluna başvurmak yerine hala müfettiş istedim gelmiyor diyorsunuz?

Ayrıca bu raporu, talebimiz üzerine meclise ve denetleme kuruluna da sunmanız, İçişleri Bakanlığı tarafından size yazılı bir şekilde bildirilmesine rağmen, hala sorumluluğunuzu yerine getirmediniz.

Gelelim diğer bir konuya, asıl siz kendi döneminizle ilgili raporları neden sakladığınızı da gayet iyi biliyoruz! Hiç merak etmeyin, gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar.

Sürekli iftira atmak, size çöp toplamaktan daha kolay geliyor. Eğer çöpleri toplarsanız; hem ilçemiz hem de vicdanınız daha temiz ve rahat olacak.”

Bakmadan Geçme