''Bana yapılanı hak etmedim''

Kocaaelispor'da teknik direktörlük görevine son verilen Erhan Altın, Kocaeli Zirve Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunarak ''Bana yapılanı hak etmedim'' dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Tahsin Keskin ile görüşen Kocaaelispor eski teknik direktörü Erhan Altın, Kocaelispor'dan ayrılışı ile ilgili olarak zor bir dönemde görevi kabul ettiğini belirterek  ''Bana yapılanı hak etmedim'' dedi.

''Sosyal medya üzerinden gelen baskılarla ile yollarımızı ayırdılar''

Sosyal medya üzerinden gelen baskılarla kendileri ile yolların ayrıldığını söyleyen Erhan Altın, daha önce Süper Lig ve TFF 1.Lig takımlarında çalıştığını ancak ilk defa 2.Lig'de bir takımda görev kabul ettiğini ve bu görevi kabul ederken sadece Kocaelispor'a olan aşkının bunda etkili olduğunu belirtti.

''Tahir Başkan'a şampiyonluk sözü vermiştim ''

Erhan Altın konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ''Şu an çok üzgünüm. Bana yapılanı hak etmedim. Beni Kocaeli'ne getiren Kocaelispor'a olan sevgimdir. Kocaelispor, futbol oynadığım ve hatta ömrümün üçte birini geçirdiğim yerdir. Benim Kocaelispor'a para için gelmediğimi herkes biliyor. Benim aldığım maaş ortadadır. Söylenildiği miktarlar söz konusu değildir. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın'a bu yıl şampiyonluk kupasını götüreceğimin sözünü vermiştim. Bu yolda çok önemli mesafeler aldığımızı düşünürken yönetimin istediği üzerine birden bire yollarımızı ayırma kararı beni ve yardımcılarımı çok üzmüştür. Kocaelispor yönetiminin almış olduğu karara saygı duyarak ve hiç itiraz etmeden yollarımızı ayırdık. Tahir Başkan'a verdiğim şampiyonluk sözünü tutmak için 3 ayda evime sadece 3 kere gittim. Tesislerde kaldım. Bazı zamanlar yardımcılarımla birlikte gecenin 03:00'lerine kadar istatistikler ve rakip analizleri üzerine çalıştık. Biz bu işe yüreğimizi koymuşken ve 15 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile ilk yarının son maçını bile oynamadan yollarımızı ayırdılar.

''Kocaelispor'a gelmeden önce Kocaelispor'un aldığı sonuçları ve oynadığı futbolu bir düşünsünler''

İkinci yarıda çok daha iyi olacağımızı düşünürken ve bunun üzerine planlar yaparken böyle bir ayrılık doğru olmamıştır. Benimle yollarını ayıranlar benim Kocaelispor'a gelmeden önce Kocaelispor'un aldığı sonuçları ve oynadığı futbolu bir düşünsün bence. 

''Dualarım Kocaelispor'dan yanadır''

Her ne kadar Kocaelispor'dan koparılmış olsak da kalbimiz Kocaelispor'dan yanadır. Ayrıca ben hala Kocaelispor'un TFF 1.Lig'e çıkmaması için herhangi bir neden göremiyorum. Bu yıl Kocaelispor'un bir üst lige çıkacağına inanıyorum. Dualarım Kocaelispor'dan yanadır. Çünkü biz Kocaelispor'u karşılıksız seviyoruz.'' dedi.

Haber: Tahsin KESKİN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN