Sağlık Bakanı Koca aşılamada son durumu paylaştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 il sağlık müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. Aşılamada gelinen noktaya dikkat çeken Bakan Koca, aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçileceğini belirtti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Birinci aşamanın ikinci adımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama programının birinci aşamasının ikinci adımına geçildiğini belirtti. Bugünden itibaren huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşların bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacağını duyuran Koca, 90 yaş üzeri vatandaşlar için de programın bugün başlayacağını kaydetti.

Aşılamada son durumu paylaşan Bakan Koca'nın açıklamaları şöyle;

81 ilimizin sağlık müdürleri ile aşı programımızı değerlendirdik. Sağlık çalışanlarımızdan 830 bin kişi aşının ilk dozunu oldu. Dünyadaki en hızlı uygulamalardan birini gerçekleştirdik. Program takvimine göre sağlık çalışanları çarşamba gününe kadar aşılanmaya devam edilecek.

Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar!

Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Yarından itibaren Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşlarımızın bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacak. Aynı zamanda 90 yaş üzeri vatandaşlarımız için de program yarın başlıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN