Doktorun ölüm nedeni belli oldu!

13 Ocak günü evinden çıktıktan sonra 5 gün kendisinden haber alınamayan ve daha sonra evinin bulunduğu sitenin hemen yanındaki su kanalında aracının içinde ölü olarak bulunan Doktor Uğur Tolun'un ölüm nedeni belli oldu

Boynunun kırılması sonucu öldü!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde kaybolduktan 5 gün sonra menfeze düşen aracında ölü bulunan 51 yaşındaki Doktor Uğur Tolun'un, kazada boynunun kırılması sonucu öldüğü belirlendi.

Başiskele ilçesinde özel bir hastanede görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Uğur Tolun, 13 Ocak günü Kartepe'de bulunan evinden çıktı. 

Uğur Tolun'dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı. Uğur Tolun'un kamyoneti ile Kartepe bölgesine gittiği düşünülerek bu bölgede arama yapıldı.

Ters dönen araçta bulunan Uğur Tolun'un öldüğü belirlendi!

18 Ocak günü dağda aramalar devam ederken, Uğur Tolun'un evinin yakınlarına da bakıldı. Ekipler, Uğur Tolun'un evine yaklaşık 150 metre uzaklıkta demir yolunun altından geçen menfeze düşen kamyonetini buldu. Ters dönen araçta bulunan Uğur Tolun'un öldüğü belirlendi.

Aracı kullanırken nöbet geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruldu

Yapılan ön otopside Uğur Tolun'un trafik kazasına bağlı boyun travması sonucu öldüğü belirlendi. Doktor Uğur Tolun'un geçen yıl beyin kanaması geçirmesi nedeniyle ameliyat olduğu, tedavisi nedeniyle özel hastanede görevine başlamadığı ve aracı kullanırken nöbet geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruldu.

Sık sık nöbet krizleri geçirdiği öğrenildi!

Geçtiğimiz yıl Mart ayında beyin kanaması geçiren ve uzun süre KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Doktor Uğur Tolun’un hastaneden taburcu olduktan sonra görevine başlamadığı ve geçirdiği hastalık nedeniyle sık sık nöbet krizleri geçirdiği öğrenildi.

Aracıyla su kanalına düşüp boğularak öldü

Olay günü de Kartepe 2000 Villaları'nın hemen yanında aracının içinde oturup alkol alan Doktor Uğur Tolun’un kriz geçirdiği ve aracıyla su kanalına düşüp boğularak öldüğü ortaya çıktı.

Darp ya da kırık tespit edilmedi!

Kafasında ya da vücudunun herhangi bir yerinde darp ya da kırık tespit edilmeyen Doktor Uğur Tolun’un dondurucu soğuk nedeniyle de aracının içinde öldüğü öğrenildi. Doktorun raporunun Ankara’ya Adli Tıp’a gönderildiği dile getirildi.

Bakmadan Geçme